Hoe werkt het?

Online inzicht in uw premie

U berekent eenvoudig uw premie op Cover-aov.nl.

Zo krijgt u snel inzicht in de mogelijke premie van uw AOV. De AOV-verzekering is bestempeld als een complexe verzekering. De AOV kent geen provisie. Naast de premie voor de verzekeraar zijn er kosten voor het advies. Per adviseur kunnen de kosten variëren. Vaak zijn er eenmalige kosten bij het afsluiten en doorlopende jaarlijkse kosten.

Cover-aov.nl richt zich met name op professionals in zakelijke dienstverlening. Bent u een zelfstandige ondernemer en levert u diensten? Dan vindt u hier een aantrekkelijke AOV.

Online advies

De AOV is een complexe verzekering. Bij een niet-passende verzekering kunnen de consequenties voor de verzekerde aanzienlijk zijn. Daarom ziet de AFM er op toe dat het adives passend is. Wij kunnen u persoonlijk advies geven. Het advies kan ook telefonisch.

Omdat Cover-aov zo veel mogelijk digitaal werkt, houden wij de kosten beperkt. Het resultaat van onze efficiënte aanpak ziet u terug in lage kosten voor het advies. De premie betaalt u aan de verzekeraar en kunnen wij niet verder beinvloeden.

Voor vragen staan wij altijd voor u klaar. Bel ons voor een persoonlijk adviesgesprek.

"standaard maatwerk"

Onze AOV-verzekering is altijd maatwerk. U berekent zelf een offerte. Op basis van de offerte voeren wij het adviesgesprek met u.